Hoe gaan wij te werk

Wat kunt u verwachten als u IG Onderhoud & Diensten inschakelt voor een opdracht?

- Op het moment dat wij een aanvraag voor bijvoorbeeld schilderwerk of een opdracht voor schadeherstel ontvangen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op (of met gedupeerde in geval van schade)

- Tijdens dit gesprek nemen we aantal vragen door om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn en maken we gelijk een afspraak voor bezichtiging. In geval van schade-opdracht komen we zo spoedig mogelijk in actie.

- Indien er een offerte moet worden opgemaakt zullen wij trachten deze te versturen binnen 48-72 uur na ontvangst van aanvraag en bezichtiging,

- Na akkoord en goedkeuring gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Alleen de werkzaamheden waar goedkeuring voor is gegeven worden uitgevoerd, IG Onderhoud & Diensten en haar team voeren meerwerk alleen uit indien dit is geaccordeerd en besproken.

- Nadat alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn afgerond en opgeleverd, wordt de factuur digitaal of persoonlijk overhandigd en zal de betaling conform eerder gemaakte afspraken worden uitgevoerd door opdrachtgever.

Meest recente reacties

24.10 | 15:27

U kunt mij bellen op
Mobiel bereikbaar : (06) 475 92 406

24.10 | 15:27

Goedenavond heer Van de Weerd

Dank voor uw interesse in ons bedrijf en onze diensten

Ik wil voorstellen telefonisch contact te hebben om uw wensen te horen zodat we een offerte kunnen opmaken

24.10 | 14:30

Kunt u mij informeren over het reinigen en stickervrij maken van collectebussen?

26.05 | 17:56

Ingrid en Geer hebben twee jaar geleden ons huis geschilderd. Nu was de grijze verf al verweerd. Ingrid en Geer hebben het als garantie zonder kosten opnieuw geschilderd. Topklasse en topservice dank!

Deel deze pagina