We stellen ons even voor

Eigenaresse is Ingrid van Heteren, 

Na ruim 5 jaar op kantoor in de schadebranche gewerkt te hebben heb ik vervolgens een jaar rondgelopen op de werkvloer en ervaring opgedaan met brand- en waterschades en heb ik als assistente op de werkvloer meegelopen.
In 2012 heb ik met mijn partner, Gerard de Kok besloten samen aan de slag te gaan als IG Onderhoud. Na ons 5 jarig jubileum in 2017, hebben we onze bedrijfsnaam aangepast naar IG Onderhoud & Diensten. Simpelweg omdat we meer zijn dan alleen een onderhoudsbedrijf.

IG Onderhoud & Diensten levert een goede en betrouwbare dienstverlening richting onze klanten en gedupeerde na calamiteit.

Gerard werkt inmiddels meer dan 40 jaar in de wereld van schadeverzekeringen (gestart bij Roha en vervolgens bij Roheko).

Gerard is projectmanager, voorman en projectleider.

Naast Ingrid en Gerard (IG Onderhoud) beschikken wij over een grote groep zzp-ers, eenmanszaken, eigen aannemers en diverse specialisten. Hierdoor kunnen wij uw klus van A tot Z uitvoeren! Maar in alle gevallen blijven wij uw contactpersoon en aanspreekpunt.

Naast calamiteiten herstel kunnen wij ook uw woning voorzien van een nieuwe schilderbeurt, zowel binnen als buitenzijde. Uw wanden of plafonds zijn toe aan een opknapbeurt? U wilt een nieuwe laminaatvloer gelegd hebben? Ook voor deze werkzaamheden kunt u als bedrijf of particulier gewoonweg bij ons terecht. 

kortom: u kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen en adviezen.

Opmerkingen

E. Morales

21.12.2015 14:39

Hello Ingrid and Gerard, i got your name from Elly van Driel from the Scheveningenslag. I do not seem to have space here to address my request. Can you please contact me at e.morales@isvacon.nl
T

A. Bleeker

26.08.2015 21:02

Goede uitvoering van de opdrachten. Professioneel en netjes.

Meest recente reacties

24.10 | 15:27

U kunt mij bellen op
Mobiel bereikbaar : (06) 475 92 406

24.10 | 15:27

Goedenavond heer Van de Weerd

Dank voor uw interesse in ons bedrijf en onze diensten

Ik wil voorstellen telefonisch contact te hebben om uw wensen te horen zodat we een offerte kunnen opmaken

24.10 | 14:30

Kunt u mij informeren over het reinigen en stickervrij maken van collectebussen?

26.05 | 17:56

Ingrid en Geer hebben twee jaar geleden ons huis geschilderd. Nu was de grijze verf al verweerd. Ingrid en Geer hebben het als garantie zonder kosten opnieuw geschilderd. Topklasse en topservice dank!

Deel deze pagina