Voor wie werken wij?

Wij werken voor landelijke verzekeringsmaatschappijen, vastgoedmaatschappijen, deurwaarders, bewindvoerders, diverse VvE's en landelijke reconditioneringsbedrijven.

Ons bedrijf wordt met regelmaat gebeld door schade-experts en regiecentra’s uit het hele land voor het herstellen van gevolgschade na brand of water in woning of bedrijfspand.

Ook hebben wij een goede samenwerking met diverse grote herstelbedrijven en reconditioneringsbedrijven. Tevens zijn wij in onderhandeling met diverse grote bedrijven en maatschappijen om onze kennis en kunde alsmede de expertise te kunnen aanbieden.

Naast de reguliere schade opdrachten, kunt u ons als particulier of als stichting benaderen voor (schilder, schoonmaak, opslag, ontruiming, vloer, specialistische reiniging of andere) opdrachten of adviezen.

Wij werken zowel voor zakelijke als particuliere klanten. U kunt ons bereiken via het contactformulier, via e-mail, per telefoon of via de diverse sociale media.

LinkedIn: http://linkedin.com/in/ig-onderhoud-ingrid-van-heteren-463336133

Facebook: https://m.facebook.com/IGonderhoud/

 

 

Meest recente reacties

24.10 | 15:27

U kunt mij bellen op
Mobiel bereikbaar : (06) 475 92 406

24.10 | 15:27

Goedenavond heer Van de Weerd

Dank voor uw interesse in ons bedrijf en onze diensten

Ik wil voorstellen telefonisch contact te hebben om uw wensen te horen zodat we een offerte kunnen opmaken

24.10 | 14:30

Kunt u mij informeren over het reinigen en stickervrij maken van collectebussen?

26.05 | 17:56

Ingrid en Geer hebben twee jaar geleden ons huis geschilderd. Nu was de grijze verf al verweerd. Ingrid en Geer hebben het als garantie zonder kosten opnieuw geschilderd. Topklasse en topservice dank!

Deel deze pagina